Юзер и парола
Страница 1 от 9 • Share •
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Юзер и парола
За да гледате телевизиите използвайте:
username: www.bgtelevizia.com
password: Паролата е slavka
При въвеждането на потребителското име и паролата има значение дали използвате ГОЛЕМИ или малки букви. Приятно гледане.
password: Паролата е slavka
При въвеждането на потребителското име и паролата има значение дали използвате ГОЛЕМИ или малки букви. Приятно гледане.
Последната промяна е направена от Admin на Сря Мар 04, 2009 9:49 pm; мнението е било променяно общо 42 пъти
Admin- Admin
- Брой мнения: 47

Re: Юзер и парола
e vkarvam parolata ama ne stavajapone написа:Admin написа:За да гледате телевизиите използвайте:
password: 9999
japone- Брой мнения: 1
Re:TV Online - Free Watch TV Online
Работят си паролите просто ви мързи да пробвате 9 варианта в най-лошия случаи.
Admin- Admin
- Брой мнения: 47

защо
защо ми излиза само ЛИСТОООООООО и не ще да тръгва даже не ми излиза да сложа паролата едно ЛИСТО и това е някой да помогне 
бебе- Гост
Здравейте
Здравейте,
чудесна идея, за извесно време се бях отказала да търся безлатна онлайн БГ ТВ от чужбина и случайно попаднах тук. За съжаление радоста ми беше кратка. Паролите не функцоинират
Надявам се тази грешка се оправи.
Ще бъде чудесно ако и предаванията на запит тръгват.
Мерси!
чудесна идея, за извесно време се бях отказала да търся безлатна онлайн БГ ТВ от чужбина и случайно попаднах тук. За съжаление радоста ми беше кратка. Паролите не функцоинират
Ще бъде чудесно ако и предаванията на запит тръгват.
Мерси!
qhodka- Гост
az probvah i 9-te paroli po 3 pute i ni6to neizleze ujas e kato 6te pravite sait za gledane na tv go napravete kato horata bahti
e ga ti- Гост
...и аз бях ядосан, че не работи ТВ-то с дадените пароли (използвах Mozilla Firefox). След кратък преглед на казаното от админа, използвах IE и всичко вече е наред. Просто пробвайте дадените възможни варианти.
Просто се чудя, каква е идеята на паролите, след като всеки би могъл да ги използва!?
Просто се чудя, каква е идеята на паролите, след като всеки би могъл да ги използва!?
крокотам- Гост
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Страница 1 от 9